Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

få dåliga svar

är det inte döden

nej

sinnesrymder

väntade
längtade

hej

mittemellan bly och vidder

in och ut och hit och dit
lön för nöden
bit




Övriga genrer av ruddy good
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-02 21:13



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
usch ja lön för nöden
den känns som silad mjölk ibland

2018-05-10
  > Nästa text
< Föregående

ruddy good