Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 115


Ett rop (På ljudspelare)



Prydnad

Min lystnad
efter livet
i nätternas tystnad
blivet
ett rop
att sitta ihop
med just dig.
Du gav mig
att se
allt jag ville be
att nå,
att få
höra din sång
gång efter gång,
att finna en frid
över rum och tid.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador

Läs -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 637 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-02 09:47



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart fint!
2018-10-02

  Fulbergarn
som en del av en sång
2018-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP