Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 117


Igen (På ljudspelare)



Prydnad

Du log
nog
med viljan fri.
Utan prut
steg jag ut
för att bli
din vän
när mödan sliter
och nordan biter.
Då log du igen.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

Läs -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 663 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-06 09:29



Bookmark and Share


  Fulbergarn
kort och intensivt


2018-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP