Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 119


Frukt (På ljudspelare)



Prydnad

Du satte mina frön
och vattnade
med kärlek
och plantan växte.
Idag
är frukten mogen,
tillsammans
plockar vi av
livets söta,
tillsammans
som en enda en.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Se meningen!

Läs -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-11 11:10



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat om kärleken, som får oss att frodas och växa.
2018-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP