Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frimärket

Önskar att du var ett frimärke

Så jag fick spotta på dig

Trycka på dig hårt

Lasta dig på en båt

Hoppas du sjunker

Löses upp på havets botten





Fri vers (Fri form) av Pavel
Läst 301 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-02 21:55



Bookmark and Share


  ULJO
En metafor för hat. Bra skaldat
2018-04-14

  alicja lappalainen VIP
Det kan inte vara trevligare!
2018-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Pavel
Pavel