Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frånvaro av liv

Avsaknad av årstider
Är frånvaro av allt
Då finns man inte heller




Bunden vers (Haiku) av Pål
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-02 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pål