Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sfär

Stolarna vi satt var av trä

Mina ögon brinnande

Ditt tonfall lugnande och kvällen förlorande vilsen

Bordet och våra händer hindrade vår längtan till tystnad

Du reste dig flöt omärkligt över rummet 

klappade katten på väggen ut genom altandörren




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-04-02 23:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och fint skriftat"!
2018-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP