Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lovisa 30 år


En kvinna från Drängsered

En kvinna från skogarna i Drängsered
ville hellre kicka fotboll än spela på sked
nej musiken får dom andra fixa
jag vill hellre med bollen trixa
på mitt jobb kallas lögner för mened







Bunden vers (Limerick) av Ingela Svenson VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-03 14:39



Bookmark and Share


  tom boreland
helt ok
2018-05-18

  AKT VIP
Jo..
2018-04-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
haha klart som korvspad
2018-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP