Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om medmänsklighet och kärlek ...


Mänskliga skröpligheter

 
 
 
 
 
   



 

människan


som påstår sig veta,
som påstår sig veta,


påstår sig vilja något
som hon i själva verket

 

inte kan



pratar om det
som om



det kunde åstadkomma
en skillnad



(med ordens hjälp)

vilket är helt riskfritt







eftersom ord

 

 



inte har
någon som helst

 



verkan












Fri vers av sistermoon
Läst 604 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-07-11 20:27



Bookmark and Share


  Pontus W.U
masstig sak det här. mångbottnad, en aningens uppgiven svärta. något att filosofera över, så den skall sparas och bokmärkas!
2007-09-22

  Carlita
med tillräckliga ord, på ett mästerligt vis beskriver du detta fenomen, som känns väldigt sant, du övertygar mig!

måste läsa mer på din sida känner jag :)
2007-08-18

  stronza
Du skriver jättebra. har inte hittat dig förr.
2007-07-13

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Sanning in spe!
2007-07-11
  > Nästa text
< Föregående

sistermoon
sistermoon