Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollring

Ring

i skogens djup

bland moss och sten

dansande steg

trollring

 

där solen lyser varm

en glänta bar

ty skogen ler

får träden i blom

blomma vackra blomster

se

  

se hur hon dansar

 i skogens gröna sal

bjuder fåglar till bal

i dans

i ring

trollring

 

små fötter 

smeker jord

andas henne 

jorda dig i tid

hela dig nu 

 

ring

moder jord

i skogens djup

bland moss och sten

trollring

ring




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-04-03 18:50



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Jag tar stora fötter i kliv
Kliver in och säger
Trolltyg och smågnytt!
Känslan trollbundet vacker som ett skådespel...otroligt sagomagiskt bra!
2018-05-03

    Peter Söderqvist
En magisk text där ringen ekar suggestivt.
2018-04-04

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som förstärks av det väl valda fotot!
2018-04-04

  M:tin
Jag har längtat efter din vackra poesi!!!!!!!
2018-04-03

  Goraxy 89 Orion VIP
Sagan om Ringen - Folkloristisk Drömlikt Vacker - vad finns mer att säga - (Kanske) Tanken bakom är Vacker liksom hela du är en vacker människa !

Förlåt min utflippade kommentar på den förra dikten som nog hade förtjänat en sakligare kommentar:( Ibland drar associationerna iväg med mig å jag skriver rena gojan - Jag skall bestraffa mig genom att suga på nåt surt ikväll !
2018-04-03

    Ken Cassel
Kanon Nina
Men tycker nog att det hade sett snyggare ut om du i första stycket tog bort just ordet trollring och fortsatte in i det andra stycket med texten
För Trollring har du ju ändå i första stycket som rubrik
Förlåt
Men det var bara en tanke

Allt gott till dig

Ken
2018-04-03

  Solstrale VIP
Fantastiskt inspirerande och vacker! :)
2018-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP