Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påskdagen

Miraklet som hände -
Var du där?
Har du hört?
Vi samlas än och lyssnar.




Fri vers av Cathrin M
Läst 812 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-04-03 19:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vacker dikt :)
2018-04-20

  Anya VIP
Tänker på Jesus uppståndelse. Kanske tänker jag helt fel?
2018-04-12

  Alicia Stenfors
Mirakler behövs, vi vill ha dem.
2018-04-04

  Marita Ohlquist VIP
Så länge sedan och ändå så nära!
2018-04-04

    ej medlem längre
Ett mirakel av stor betydelse för världen!
2018-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Cathrin M
Cathrin M