Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymden

Med en stor smäll började livet
Så står det skrivet
I det kosmiska arkivet

Stjärnorna lyser klart
Planeterna roterar från start
Och det med gripande fart

Funderingar samlas i min hjärna
Hur uppkommer en stjärna?
Med hjälp av atomkärna?

Vissa saker kan jag ej förstå
Samtidigt som jag inspekterar min berså
Här i mitt hem Bordeaux




Bunden vers (Rim) av Pål
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-03 19:36



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Rymden på rim
håller ande och
hjärna i trim
2018-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Pål