Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för deras gudomlighet. jag sätter många människor på piedestal! när mig? Grunden till beroendet, mitt missbruk.


fragmentarus- två män, ett tankesätt om att jag är för liten

Jag träffade en man som var alldeles för god för mig!
Han vad jag minns, uppmärksammade mig, samtidigt som han delade med sig av sina många livsöden!
Jag tyckte det var sexigt, rentav fint!

jag träffade en annan man som var alldeles för god för mig.

Beroende beroende. jag var också beroende, blev också beroene.




Bunden vers av Mim
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-03 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim