Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förhoppningar

förhoppningar
koltrasten lyfter ett löv
låter det falla




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-03 20:47



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Den här var klurig. Jag fnular, han plockar löv för att bygga bo, sen tappar han självförtroendet för han tänker, äsch jag träffar ändå ingen..?

Fast det är nog fel. Du är för svår.
2018-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP