Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I Dalen

du har ljuset på ditt skinn

Nere i dalen lever poesin lysande som en saga

i din tystnad känner jag vikten av mina ord

Vi är ödet av tusen ljud och ljuva livet

balansen

...

...den är någonstans emellan lycka och svält.

Idag är årstiden stilla, den sträcker sina armar runt alla varma hem.

Din frånvaro bor emellan mina revben

Där

Nere

..där inne är det varmt.

Se hur vatten byter form

och blir till ljus under månskenet. 

Mitt tacksamma älskande hjärta

 

borde vara en magnet

borde vara nog för mirakel

Där nere, där inne,

bor en saga. 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-04 00:04



Bookmark and Share


  AKT VIP
Underbara språkbilder!! -Och visst bor det en saga i varje hjärta!
2018-04-04

  S.A.I. Steve Lando
en saga så fin
2018-04-04

    nonoyesyes
Poesin har inget i poesin att göra
2018-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP