Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har glömt!

Jag har glömt av hur glädje känns.
Jag har glömt hur mitt skratt låter och hur man ler.
Jag har glömt hur det är att leva med ett helt hjärta.
Jag har glömt hur det är att ha hopp om framtiden.
Jag har glömt av hur det känns att ha människor som stötar en.

Så varför ska jag leva?

Jag lever för jag vill veta hur glädje känns
Jag lever för att jag vill inte dö ensam
Jag lever för att det finns människor som vill hjälpa mig
Jag lever för att visa andra i mörkret att du kan klara av
att känna solstrålarna mot ditt ansikte igen.




Fri vers av Sara.lykke
Läst 397 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-04 02:45



Bookmark and Share


  Stay Golden
Efter regn kommer solsken <3 Och det må vi alla minnas och tro på ^^
2019-02-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
hoppingivande bra
fortsätt du leva o må bra!
2018-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Sara.lykke