Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Schizofren Illusion

Två eller tre röster
åt samma gång
"Titta åt en riktning!
Nej! Fel håll!"
"Ducka! Ducka!"

"Gå runt, gå ut!
Nej! Du gör fel!
Vänd om!"

Spelas i mitt huvud
gång på gång
En illusion, säger folket
Vad är på gång?

Inte är jag ett geni
Med den kemiska
kontrasten av idioti
skåda min schizofreni




Bunden vers (Rim) av Oändligt Spektra
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-04 02:49



Bookmark and Share


  Stay Golden
It's a thin line ;)
2019-02-10

  S.A.I. Steve Lando VIP
haha en underbar skrivelse av genialitet
2018-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Oändligt Spektra
Oändligt Spektra