Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexuella rättigheter


kvinnor bör bara ha sex
mycket sex

med sådana män som
ger henne mycket njutning

eller kvinnor förståss

den genren av män
bör nyttjas febrilt

vi andra bör hållas
i fallosmässig celibat

kanske livslång

våra tungor kan nyttjas

det är ej en manlig rättighet
att få penetrera

det är en kvinnlig rättighet
att få njuta maximalt























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-04-04 06:07



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Självklart skall kvinnor njuta. Resten kommer av sig själv
2018-04-05

  Kaptenlöjtnant
snyggt skrivet tjejen
2018-04-04

  aol
En så öm fin hyllning till kvinnan som ju är allas moder,
2018-04-04
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP