Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rörlighet och kvickhet!

Mörkret är en jätte
på att krama en hårt
och få en att känna
det svarta svårt...

Men det skulle inte
ge sig på en
som har för mycket
av egen fantasi!
För den kan trots påhoppet
och dess kram tag
så småningom
göra sig helt fri!

För den har ju det
som kallas espri!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-04 08:55



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ja jag räds ej mörkret
2018-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt