Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mormor x 2.


Nu.

Nu när jag har träffat dig
är jag inte längre densamma.
Din blick i min blick
ett ögonblick av ett leende.
Dina händer talar
jag kan inte se mig mätt.
Din varma kropp i min famn
ett lyckligt stjärnregn.
I din blick ser jag din mamma
du är en kopia av din fina storasyster.
Lyckan bubblar i mig
ett skratt, en sång -ett stort hjärta.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 1967 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-04-04 10:20



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Grattis till dig...barn och barnbarn är en gåva...
2018-05-26

  Feliaxel VIP
Underbart med barnbarn
2018-04-06

    ej medlem längre
Det bor en underbar och igenkännande känsla i din fina text..
2018-04-04

  Marita Ohlquist VIP
Underbart skaldat om hjärtevärme!
2018-04-04

    ej medlem längre
Blir så innerligt glad för din skull...du förtjänar glädje och lycka. Grattis!
2018-04-04

  ULJO
Vilken lycka. Se sig själv i sina barn.
2018-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP