Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helheten gillar jag, hoppas du gör det också? Parentesen kan jag vidareutveckla i mitt skrivande... To be Continued!


Ett speciellt "Mode" -Walk of Fame!

Han har ett rejält pokerface.
Han kanske inte tänker på det själv.
Han har fått ett "Mode" (Det engelska ordet)
Skägget som inte yr, men tillhör honom, de skarpa ansiktsdragen!
(Man undrar alltid vad en människa som är riktigt rynkig har varit med om, jämfört med en människa som är alldeles slät, Ung för sin ålder, Är personen ung för sin ålder, Verkligen?)
Och hans speciella walk.
Vet inte alls mycket om honom, och det är vad som inskripterar honom, till sin Walk of Fame!




Bunden vers av Mim
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-04 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim