Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gemenskapens runda hörn




När livet är hårt och kantigt
och glädjen får sig en törn
då är det skönt att krypa in
i gemenskapens runda hörn

där någon varsamt håller om
och vaggar mjukt till ro
tills man har gråtit färdigt
och åter på glädjen kan tro

runda hörn behöver vi alla
dit vi i våra sorger kan gå
där vi tar hand om varandra
och inte bara passivt ser på




Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 463 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2018-04-04 13:00



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
FINT BESKRIVANDE :)
2018-04-13

  Eva Helene VIP
Åh så fint beskrivet och sant tillika!
2018-04-07

  överlevaren VIP
Fin text med varm medkänsla!
2018-04-06

  Lars Hedlin
Känsla i beröring...
2018-04-06

  Feliaxel VIP
Berörande ord
2018-04-06

    Peter Söderqvist
Fina rim som omfamnar de runda hörn som nog många behöver.
2018-04-05

  Olof Lagerhorn VIP
Vackra och ömsinta bilder blir till en fin gestaltning av allas vårt behov av gemenskap.
2018-04-05

  KattenKin VIP
Runda hörn är läkande. Fin text.
2018-04-05

  Ezmeralda VIP
Underbar text, som ger tröst och kärlek!
2018-04-05

  StinaJ VIP
Vackert poetat. Så trösterika ord.
2018-04-05

  Janina Kaminska
Ord som tröstar och värmer.
2018-04-04

  morgonstjärna VIP
väldigt mycket känslor i denna fina kloka text! blåser över en kram du får säkert många! <3
2018-04-04

  Maria Sundelin VIP
Sant och en kram kan hjälpa mer än ord
Kramar
2018-04-04

  M.Eta
Ett trygghetshörn att vara rädd om! Fin text!
2018-04-04

  Sanna i badet VIP
Ja verkligen. De behöver vi
2018-04-04

  Margit Grell VIP
Ord som öppnar upp!
2018-04-04

  Ninananonia VIP
Klokvarma ord

2018-04-04

    ej medlem längre
Det behövs säkert då och då! Alla har sina tunga dagar emellanåt!
Kloka ord!
2018-04-04

  Nils-Robert
Så vackra och sanna rader om hur vi önskar att bli omtyckta och tröstade. Bra skrivet
2018-04-04

  DavidM VIP
En text med trösterika omhuldande rader.
2018-04-04

  Öknens Ros VIP
Fina ord att ta till sig när det känns tufft.
2018-04-04

    Elisabeth Nilsson VIP
En fin gemenskap med andra människor är så bra, både när man ger och får. Bra och tänkvärd är din dikt.
2018-04-04

    Dan Myrbeck
Fint inlägg!
2018-04-04

    ej medlem längre
Varma trygga ord som får mig att känna livsglädje.
2018-04-04

  Gunnel Eriksson VIP
Bra med runda hörn!
2018-04-04

  Niliboy
Hemmets härd, när man känner sig låst å fångad av det hårda broilersamhället.
Skall räddningen komma?
2018-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP