Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårdagjämning

Vid vårdagjämningen
vaknar vårstämningen
ur sin vinterdvala.
Grenar, nu så kala,
ståtar snart med sin prakt.
Sådan är vårens makt.

Sippor, vita och blå,
bjuder våren på.
Vi välkomnar vår vår
varje år.
Vid vårdagjämningen
vaknar vårstämningen!




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 386 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2018-04-04 15:45



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Vi kan aldrig få för mycket av våren, fint Dan!
2018-04-07

  Per Drysén
Härlig vårhyllning med hoppfulla orden.
2018-04-06

    Dan Myrbeck
Stort tack, alla, för kommentarerna!
2018-04-06

  Lars Hedlin
Välkommen härliga vår tid! :)
2018-04-06

  Ingrid Trolle
En härlig vårdikt.

2018-04-05

  Anya VIP
Åhh vad härligt med sippor och grenar med grönt. Men här är det snö i massor så undrar när allt ska försvinna.
2018-04-05

  KattenKin VIP
Du härliga vår! Stämningsfullt.
2018-04-05

  Gunnel Eriksson VIP
Härlig vårdikt.
Den kommer så sakteliga, våren.
Vi kan ta det lugnt.
2018-04-05

  ResenärGenomLivet VIP
En härlig vårdikt som man blir glad av...känns gott...
2018-04-04

  anits VIP
Mycket fint skaldat om en vår som så småningom kommer, här dröjer det nog innan all snö försvunnit!
2018-04-04

  Maria Sundelin VIP
Här känns tyvärr våren långt borta än
2018-04-04

  M.Eta
Fin hyllning till våren som är så efterlängtad!
2018-04-04

  Marita Ohlquist VIP
Fint skaldat om en underbar årstid!
2018-04-04

  Bibbi VIP
Å, vad jag längtar efter allt detta.
2018-04-04

    ej medlem längre
En vacker dikt om våren den underbara.
2018-04-04

    ej medlem längre
Fin dikt till våren och blommorna!
2018-04-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Mysig vårdikt! Alla vill vi älska våren.
2018-04-04

    Dan Myrbeck
Brasklapp:

Jag har tyvärr bara möjlighet att
läsa & kommentera några få texter
nuförtiden.

/Dan
2018-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck