Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själv

vad gör du
när ingen väntar där hemma
dig själv som sällskap




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-04 14:08



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:) många är ensamma i dag sorgligt
jag har 7 katter.
men de talar inte människors språk
saknaden.
2018-04-05
  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader