Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min bror dog på stranden när han var sju år, jag var sex år och min lilla syster fem år, vi såg hur han dog. Saknar honom fortfarande


Min bror

En liten pojke i havet

vågorna kramar honom hårt

Han dyker inte upp

förtvivlan är enorm stor

min bror dör på stranden




Prosa av Minona
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-04 14:24



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Ord som berör.
2018-04-04

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text!
2018-04-04

  DavidM VIP
Mina varmaste tankar till dig och din familj.
2018-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona