Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar efter att ha sett minnesprogrammet om Rikard Wolf


Sedan

Vi måste sörja alla de
som vi aldrig mer får se


de som lämnar oss en gång
ty oundviklig är livets gång


sedan får någon annan sakna
när du själv aldrig mer ska vakna

 

YM Bohman-18




Bunden vers (Rim) av Njord
Läst 346 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-04 14:27



Bookmark and Share


  Epione VIP
Mm så är det. Rimmen sitter perfekt utan att de känns ditklistrade, fint flyt.
2018-04-04

  Gunnel Eriksson VIP
Tack för din filosofiska text.
Leden glesnar runt om när man
själv nått en aktningsvärd ålder.
2018-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER