Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diplomat ?

Nog tycker jag det är underligt
Två personer döda i England tror dem
Att det är Ryssland tror de, men vet inte.
Då startasett kallt krig.
Men när Israel skjuter femton personer
Då belönas dessa för de handlingarna
Inte tas några diplomater bort




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jan Johansson
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-04 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson