Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleksdikt.


Snön faller igen!

snön faller igen!
Jag tänder ett ljus, du sover nog nu tänker jag. Jag flyter iväg, någonstans. Minnen i mörkret, dom jag har haft nära mitt hjärta. Minnen som finns där, bara i min själ, nära mitt hjärta. Jag minns när vi dansade, vi dansade och vi älskade så mycket. Vi älskade när snön föll, några år gick. Tystnaden var lång. Men natten är lång, och snön kommer falla igen.




Fri vers av Tina79
Läst 282 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-04 16:35



Bookmark and Share


  HerrGanz
Ohhh. "minnen i mörkret" Så grymt härlig rad. Jag älskar det!
2019-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Tina79
Tina79