Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärnsurr

Tankar surrar i mitt huvud
Livet jag valt att leva
Tar långsamt livet av mig

Nu är jag fri
Lever rent
Men rösterna

Ja de ekar och surrar




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 174 gånger
Publicerad 2018-04-04 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson