Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöstorm

Efter dagar av sol
värme mot vägg.
Vräker snöstormen in
piskar vårkänslan bort.
Men inomhus är det varmt och gott
liksom i mitt hjärta efter underbar påsk.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-04-04 17:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Nu känns den långt borta, snön...och det är skönt...
2018-05-26

  Eva Helene VIP
Tror nog stormen har bedarrat vid det här laget. Men fint och positivt skrivet.
2018-04-07

  Lars Hedlin
Tycker om!
2018-04-06

  Gunnel Eriksson VIP
Vi får vänta på våren ännu ett tag.
Din dikt andas lugn.

2018-04-05

  Ninananonia VIP
Fint så i värmen av dina ord...
2018-04-04

  Nils-Robert
Att uppskatta vad livet ger är i sig en konst.
2018-04-04

    ej medlem längre
Det gäller att behålla glädjens värme när kylan och stormen viner.
2018-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP