Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den där känslan

...när någon
bara kliver förbi dig...
Du stod där med famnen full utav ett leende
och kände hur det vreds i en grimas av genans
och landade i sorgsenhet.




Fri vers av Feminaz
Läst 241 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-04-04 18:07



Bookmark and Share


  jba VIP
Aj! Mycket bra.
2018-05-18

  Jaseph
Jo, så känner vi. Det är ändå mycket värt att våga möta den andre. Så det är bara att ladda igen. Vi behöver mer av modiga leenden!!
2018-04-06

  Valter Örn VIP
En känsla mycket bra poetiskt skildrat
2018-04-04

  morgonstjärna VIP
O då känner man sig osynlig

men alla är vi värdefulla
känn känslan värmer
2018-04-04

  Mona Nordkvist VIP
Väldigt oförskämt. Man blir förbannad.
2018-04-04

    ej medlem längre
Det är ociviliserat att inte hälsa på folk man känner igen!
2018-04-04

  Marita Ohlquist VIP
Känns inte helt obekant!
2018-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz