Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snusa, för mig även sova...


Ett träd! En oas!

Ett träd att
luta sig emot
ett träd
att få skugga av
träd kan susa
som ett helt hav
under ett träd
kan man ligga och "snusa"
och av dess stora härlighet
häftig sig berusa
aldrig behöva krusa
är man inte där
får man låta tankarna
dit fullt ut bara rusa...
Träd kan som ingen annan en tjusa!




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-04 18:07



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fint om våra vänner träden

2018-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt