Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

luft och acceptans

livet går genom luft,
det är minst synd om dem,
som barahar
tid kvar,

De
som accepterat att löften är pappersflygplan
som accepterat att minnen är kattguld i en grushög,
som accepterat att en glass duger gott,
som accepterat att mikrovågsugnen kan gå sönder
som accepterat att människor som reser är schackpjäser,
som accepterat att Keno är ateismens gud,

Tur att dom snart skall dö,
annars hade vi aldrig,
accepterat dem




Fri vers av styff_
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-04 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

styff_
styff_