Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är en psykos

 

Vi talar i telefon
Missar det mesta
Du är klurig
Kolossalt kvick
Ställer frågan på nytt
Känner mig som ett fån
Ser dig framför mig
Så tålmodig
I en patienttelefonhytt

Du kommer snart
Håller på med en skrivelse
Överklagar vårdlagar
Flera bollar i luften
Maten är god
Möblerna ska bytas ut
Nya rön kring hjärnceller
Det är glappkontakt
Du tappar mig som förut
Du vill ha ett eget rum
Inte inlåst på papper
En cell gör ingen skillnad
Världen har fler dimensioner

Jag är helt slut när vi avslutar
Förstår att detta bara är början
Du är sanslös
Själv är jag chanslös
Kärleken är en psykos
Som drabbat oss på flera plan




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-04-07 19:31



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Kärleken och världen i flera dimensioner - du (ni) är drabbad(e) på flera plan
- du beskriver det så bra


2018-04-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, nog är det sant. Kärlek kan vara en psykos. Den är alls icke tålmodig, den söker sitt. Du beskriver kärlekens tillstånd i detta nu, med bravur.
2018-04-08

    ej medlem längre
Inte enkelt att klara av situationer när man kanske inte är på samma våglängd. Kärlek är en kraft som man inte styr!
2018-04-08

  Nanna X
Så sant. Kärleken upplöser synapserna och jagen, på gott och ont.
2018-04-07

  Goraxy 89 Orion VIP
Jag förstår vad jag läser och känner till symptomen väl. Inte alls lätt att hantera! Goda råd hjälper bara alltför sällan - Att börja käka piller hjälper inte heller, men det kan finnas professionell hjälp och krisgrupper var man kan lätta på trycket?
2018-04-07
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP