Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Liv

Hur ska
Jag våga
Möta
Minnena
Av det

Som man
Kallar förlorad
Kärlek

Anar konturer
Av din skugga
Men när jag
vänder
Mig om

Så finns du inte
Längre där

Att Inte veta
Hur jag
Ska kunna
Finna kraft
Att utan dig

Ta
Ett
Enda
Andetag
Till

Inget val
Om jag
Ska välja
Livet

Före
Din
Kärlek




Fri vers av Virvelvind
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-04 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virvelvind
Virvelvind