Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andnöd

Långt till nästa milsten

Hjärtat slår tungt

Lungorna ropar syre

Händerna kalla

Fötterna spruckna

Viljan svag

Längtan utopisk

I ett sista halmrå slår jag upp ordet Hopp

synonymen grinar hånfullt,

ropar Inget mål, släng dig i väggen

Stänger in mig i garderoben slipper den förbannade fågelsången

Smeker den svarta flugans svarta vingar

 




Fri vers (Prosapoesi) av Åse Tropp VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-04-04 22:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivit med en ironisk tvist!
2018-04-06

  Anya VIP
Svart humor...tänker jag när jag läser. Känner igen mig i orden. Stänger också in mig emellanåt för att slippa fågelsången. Bra!
2018-04-05

  Peter Stjerngrim VIP
Kan inte annat än ge dig en virtuell men likväl varm kram ...
2018-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP