Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnatt


Så föll
hon handlöst
ned mot dyn
den långa
ljumna
kvällen

och stjärnorna
klirra
så fint i skyn
lampor tända
på många
ställen

hon slöt
tillslut
sina ögonlock
så mjukt
och dunigt
lugnt

hon var så lätt
livet bar
ingenting var
någonsin
tungt




Fri vers av Havsvind
Läst 403 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-04 22:30



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så fint och skirt du målar dragen.
2018-04-06

  Marita Ohlquist VIP
Med små penseldrag målar du ett berörande porträtt!
2018-04-06

  stig wikman
Underbart.

Kram å stor applåd från mej.
2018-04-05

  Bjarne Nordbö
Fin som vaggvisa.
2018-04-05

  bögpoesi
Underbar
2018-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind