Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under tiden, efteråt! Om vänner och uppsåt!

Jag bryr mig om mina vänner!
Jag frågar alltid hur de mår!
Och någon av mina vänner blir trött på det!
Men det kanske beror på att hon är gravid, och jag alltid fortsätter att prata om den, hennes graviditet!
Hon kommer att få erfara hur hennes universum efter att barnet är fött, kommer att färgas av endast prat om barn, småbarn, eller endast färgas litegrann av den stora omvälvningen som ett barn ger. Det är ju som sagt individuellt, men den stora massan blir barnpåverkade/ hela deras liv efter att ett barn fötts!




Bunden vers av Mim
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-05 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim