Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivblockering II

inget vidare flyt i skrivandet nu

och att skriva om att inte kunna skriva
är ju inte speciellt kul i längden

ungefär lika roligt och vettigt som
att prata om att man inte har nånting att säga...




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-05 09:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Varför måste alla skriva om sin skrivkramp?
2018-04-05

  Kungskobran VIP
Skrivkrampen brukar lösas upp när solen och våren kommer.
Vi ser fram emot det.
2018-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP