Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ökenräv

I det kargaste av landskap
Under gassande sol
Väntar jag
Likt en svulten ökenräv
Kraftlös
Försvagad
För yr
För att söka skugga
Blickar mot himlen
Efter ett tecken
Om än så litet
På det regn som ska
Rädda mig




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-08 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonina