Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Relationens ton...

När en relation
är rätt på alla sätt
då uppmuntrar den till liv
och ger det ett bättre kliv
och livet får ett
så förnöjsamt driv!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-05 13:05



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
så sant, så sant
2018-04-08

  Lars Hedlin
Just så
2018-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt