Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändlighet

oändlighet –
vad är det?

sommaren
för ett barn
kan vara en oändlighet

för mig
både som barn
och fortfarande som vuxen
varar en gudstjänst en oändlighet

den tar bara inte slut
man ser på tavlan en oändlig
radda psalmer som ska avverkas

en arbetsdag
kan vara oändlig
om man är på fel jobb

när man är ung
känns det som om
man kommer att leva för evigt

och så en dag –
innan man vet ordet av –
inser man hur kort livet är




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-05 13:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Min gudstjänst är definitivt oändlig.
Den började i Älvkarleby 1984 och fortsätter in i himlen.
2018-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP