Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En närstående besöker just nu Malta och sänt mig detta. Inspiration Apostlagärningarna 27 och 28


De vassa reven på Malta


Så imponerad

som jag alltid

varit gällande

Paulus spännade

missionsresor


kom denna bild

vid Adriatiska havet


från platsen där

Paulus skepp

körde fast

i de vassa

reven


De stannade

i tre månader

på ön som

Apostlagärningarna

berättar och Paulus

blev biten av en huggorm

som han bara skakade av

sig i elden utan att skadas


Infödingarna trodde då att

Paulus var en gud som ej tog skada


Främste mannen på ön hette Publius

vars far låg sjuk i feber och svår diarre'


men Paulus la sina händer på honom

och botade honom


Efter detta kom alla sjuka

på ön och blevo botade


När det var dags att segla iväg

kom folk ombord med allt som

vi om möjligt kunde behöva


När ska vi få se sådant i Sverige?




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-04-05 13:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Trevligt med en inspirerande text...undrar detsamma som du...
2018-04-21

  mare VIP
Tack för texten
talar om sanningen
men tyvärr är många
inte intresserade
vill inte lyssna
på vad Bibeln säger
det är för dem en dårskap
men inte för oss som tror! ;))
2018-04-09

  Eva Helene VIP
Mycket intressant att få läsa detta.
2018-04-07

  Jaseph
När det gäller din sista fråga tror jag att vi kanske ser under av ett liknande slag både utom och i kyrkorna, men vi behöver nog träna oss i att tro. Gud verkar på många
och outgrundliga sätt, både genom
sjukvården och genom sina budbärare/änglar. Ingenting
är omöjligt för Gud.
2018-04-06

  Jaseph
Härligt med ett bibelstudium på några korta rader. Jag har också varit fascinerad av Paulus missionsresor, skrev mitt gymnasiearbete om dem för
länge sedan.
2018-04-06

    ej medlem längre
Tack för dina fina ord.
2018-04-06

  Eva Langrath VIP
Fint berättat
2018-04-06

    ej medlem längre
Fint att få en bild på platsen där dessa händelser ägde rum!
2018-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP