Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska ordet vara fritt?

Ordet ska vara fritt, jag vet.
Skriver utifrån mitt psykiska mående
Skriver vad jag vill men ibland blir det stopp
Tänker på läsaren, kanske en omtanke

Tänker rätt mycket i politiska tankar
Skriver ibland ned en massa
Men sen kommer mitt dåliga självförtroende in
Att inte stöta mig med folk här inne

Men en dag ska jag ta mod till mig
Ta mod till mig och publicera
Att känna kraften och få ut allt
Jag kanske mister ett par vänner

Men det är lugnt
Min röda verklighet finns
Men den är inte statisk




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-05 15:35



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
alla har rätt vara som vi är
det är riktigt bra att våga!
det är viktigt
och du har lyckats bra
fortsätt bara!

2018-04-05

  Fulbergarn
ja man ska va den man är
2018-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson