Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mynnar ut till en clown

Snälla döda mig,
döda mig under månen, över den tydliga mörkblå himlen,
så blå, men så röd, deluxe model clown,
förlorar min röst för att förändras,
för att jag är för cool,
åtminstone till Man eller Aqua Aura,
de påminner mig,
spanska drömmar mot havet,
innan snön smälter
jag är alltid här,
döda mig eller gå. Längre och högre.




Fri vers av JonasH
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-05 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonasH