Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet

Du strålade
Och mina känslor försvann
Du var nog för sen

Jag hade gärna varit glad för din skull, strålat med dig
Det har jag drömt om länge
Tills du krossade mina drömmar




Fri vers av BreakingHands
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-05 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BreakingHands