Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snöäNgel

Salt smakar den, snön

frimodigdropparna. 

 

Trillar ner som tusensjärnor.

 

En del kallar det vinter,

Som kyla mot det somnade. 

 

De har kanske inte änglar om sig,

vill inte ha kallt mot ryggslut men,

 

Jag vet att den vita snön kommer med kramar.

Varmt som kallt 

 

Om man vågar 

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-05 20:44



Bookmark and Share


  ULJO
Våren längtar vi.
2018-04-09

  morgonstjärna VIP
härliga vår i annalkande !
2018-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP