Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Då?

då vi möts

jag  tystnar i din blick

våra blickar fastnar i varandras

förvåning i dina varma

med vidöppna ögon ser jag

känner jag 

det är du

och du

du känns i själen 

inuti startar en brand

hettan känns på mina kinder

jag andas tror jag?

hjärtat hoppar

känner hur mina läppar formar ett leende

hör dem viska hej 

konstigt jag vet hur dina händer känns när vi älskar?

brännheta mot min längtande hud 

jag vet hur dina fingrar far 

fram över mina landskap

jag känner igen dem så väl?

från ett annat liv?

i en annan tid?

jag har inte glömt 

för ett ögonblick är tiden stilla

du svarar med ett leende hej

sen går vi bara

åt varsitt håll

jag känner din blick i ryggen 

jag ler

då var då?

men nu är nu?

 

 

 

 



 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-04-11 21:39



Bookmark and Share


  Engel
Inget går förlorat.
Ingenting går någonsin förlorat.
2019-05-04

  Lars Hedlin
Känslor som rusar i själ och hjärta!
2019-04-16

  Goraxy 89 Orion VIP
BRA

Jag läser alltid dina dikter med behållning - Men har inte mera så mycket ork att kommentera något av andras alster - Jag monteras ner !
2019-04-15

  Minkki VIP
Byta en blick eller två ... väldigt levande tecknat möte
2019-04-15

    Peter Söderqvist
Spännande text, jag läser: Tiden kärleken och minnet så fint sammanvävda men ändå ett gap dem emellan.

2019-04-14

  M:tin
Otroligt vackert, äntligen någon med insikt, Nina!
2019-04-13

  ULJO
Många känslor i denna kärlekseufori
2019-04-12

    ej medlem längre
Vackert om ett möte som kan kännas som både dåtid, nutid och framtid. Så självklart så man undrar varför det blev som det blev?
2019-04-11

  Maj-Lis VIP
Känslosamt
2019-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP