Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet med en bergochdalbanesjukdom.


Bipolär

Bi polaris
Mitt eget universum
Ovälkommande svagt
Berusande rosenrött
Bara lite mer
Av allting

Surrande nordpol
Solar mig svart
Igen och åter
flämtande lycka
Blir svarta hål




Fri vers (Fri form) av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 610 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-04-06 02:00



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
kärleken övervinner allt.
2018-04-07

    ej medlem längre
förresten: vad betyder omnia?
2018-04-06

    ej medlem längre
morsan sades vara bipolär hon med. hon fick fullbordad struma av medicinen. graves sjukdom, utan att doktorn fattade ett dugg. men som tur var satte han ut litium. så hon vart normal igen över helgen.
hon dog för närapå två månader sen. 83 ½ år gammal. dubbelsidig lunginflammation.
2018-04-06

    ej medlem längre
Ibland kan livet vara en prövning...för att i nästa stund vara underbart.
Vi böjs men vi bryts sällan itu...
2018-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP