Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek till djuren!

Var hade min kärlek för djur varit om jag hade fått älska djur när jag var yngre?
Jag fick inte behålla mina djur, eller så dog dem, för att jag vanskötte dem, för att mina föräldrar brydde sig om allt annat än djuren!
Jag tycker att när ett barn inte sköter djuret, så måste föräldrarna ta över!




Bunden vers av Mim
Läst 120 gånger
Publicerad 2018-04-06 05:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim